Wilujeng sumping di Perusahaan Kami

Bubuka Produk

  • Stunt Scooter

    Stunt Scooter

    Pedaran pondok:

    Skuter gaya bébas (ogé katelah scootering, scooter riding, atanapi ngan saukur nunggang) mangrupikeun olahraga ekstrim anu ngalibatkeun panggunaan skuter stunt pikeun ngalakukeun trik gaya bébas anu sami sareng motorcross sapédah (BMX) sareng skateboarding. Kusabab mimiti olahraga di 1999, skuter stunt parantos sacara signifikan mekar. Salaku conto, perusahaan skuter Razor ngalih tina ngan ngahasilkeun modél Razor A standar ogé ngajantenkeun skuter anu diwangun khusus sareng ngahijikeun bagian-bagian ti perusahaan sanés. Nalika olahraga ngembang, bisnis sareng sistem diciptakeun pikeun ngadukung tumuhna komunitas scootering. Conto sistem pendukung mimiti nyaéta forum Scooter Resource (SR), anu ngabantosan ngembangkeun komunitas scooter ku cara ngahubungkeun jalma-jalma anu resep kana scootering di 2006. Nalika scootering janten langkung populér, aya permintaan bagian-bagian pasar kuat sareng toko scooter ka mawa bagéan éta.

  • Electric Scooter

    Scooter Éléktrik

    Pedaran pondok:

    Scooter tendangan listrik umumna ngaleungitkeun skuter anu dipasihan gas dina popularitas ti saprak 2000. Aranjeunna biasana gaduh dua roda leutik anu heuras, ku sasis anu tiasa dilipat, biasana aluminium. Sababaraha skuter sépak gaduh tilu atanapi opat roda, atanapi didamel tina plastik, atanapi ageung, atanapi henteu narilep. Skuter trickster performa tinggi anu didamel pikeun déwasa ngagaduhan roda payun anu langkung ageung. Scooter tajong listrik bénten sareng skuter mobilitas sabab ogé ngamungkinkeun propulsi manusa, sareng teu gaduh gir. Jangkauan ilaharna beda-beda ti 5 dugi ka 50 km (3 dugi ka 31 mi), sareng kecepatan maksimal sakitar 30 km / jam (19 mph).

Produk unggulan

TENTANG KAMI

Sagala hal anu urang khususkeun pikeun JOYBOLD nyaéta ngeunaan mobilitas. Kami inovatif sareng naratas salaku mérek skuter listrik di china kami langkung merhatoskeun kahirupan kreatif, nohonan henteu ngan ukur kabutuhan dina kahirupan anjeun, tapi misi pikeun planét urang anu indah di ngudag perlindungan lingkungan.